Projekttbla 4_1_1_

Aktuális hírek

Ingyenes elektronikai hulladékgyűjtés Füzesgyarmaton

A Karcag Térségi Közszolgáltató Nonprofit Kft. Füzesgyarmaton 2015. május 23-án ingyenes elektronikai hulladékgyűjtést, lomtalanítást, és az elkülönített hulladékgyűjtéshez rendszeresített sárga kukák átadását végzi.
Tisztelt Lakosság!

A Karcag Térségi Közszolgáltató Nonprofit Kft. Füzesgyarmaton 2015. május 23-án ingyenes elektronikai hulladékgyűjtést, lomtalanítást, és az elkülönített hulladékgyűjtéshez rendszeresített sárga kukák átadását végzi.

Elektronikai hulladékgyűjtés: 2015. május 23-án 800 órától 1100 óráig.

Az elhasznált, szükségtelen elektromos készülékeiket térítésmentesen átvesszük és elszállítjuk. Az elektronikai hulladékaikat az alábbi gyűjtőhelyen vesszük át. - Füzesgyarmat Mozi épület mellett (Mátyás u. – Béke u. sarok)
Az alábbi típusú elektronikai hulladékokat vesszük át: - televízió, rádió, mikrohullámú sütő, porszívó, konyhai elektromos háztartási készülékek, DVD, CD lejátszók, videomagnó, faxgép, hűtőszekrény, mosógép, számítástechnikai eszközök: számítógép, monitor, mobiltelefon, hálózati töltő és egyéb elektromos készülékek.
Kérjük Önöket, hogy a selejtezésre váró elektronikai eszközeiket a megadott helyen és időpontban helyezzék el. Kizárólag csak a háztartásban feleslegessé vált, egy egész egységet alkotó (bontatlan), elektronikai készülékeiket vesszük át.  
A konténereket 11 óra után elszállítjuk. A konténerek mellett felügyelő személyzet lesz, az elhelyezett hulladékban „turkálni”, elektromos berendezést elvinni TILOS és balesetveszélyes! Egészségünk és környezetünk érdekében kérjük éljenek a fenti gyűjtésilehetőséggel!

Lomtalanítás: 2015. május 23-án, Füzesgyarmat területén

Elszállítás:
o Az elszállítás reggel 700 órakor kezdődik, és a hulladékszállítás a szokott útvonalon halad. Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a kihelyezett elszállításra váró hulladékokért az elszállítás pillanatáig a hulladék tulajdonosa felel. Ezért kérjük, hogy ne helyezzék ki napokkal korábban a lomtalanításra szánt hulladékot! A hulladékokat kérjük kézzel rakodható módon, zsákban, dobozban vagy kötegelve szíveskedjenek kihelyezni az ingatlanjaik elé.
Aki az adott napon nem tartózkodik otthon, illetve a hulladék felügyeletét egyéb módon (pl. szomszéd által) sem tudja megoldani, kérjük jelezze felénk az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 30/428-3438, 59/503-317, 59/503-318, info@ktkkft.hu. Így elkerülhetjük a felesleges munkával és a közvetlen lakókörnyezetünk szennyezésével járó kellemetlenségeket!

Elszállításra kerülő anyagok:
o A lomtalanítás során elsősorban használhatatlanná vált eszközöket, illetve udvar, kert, alsóépület takarításából származó hulladékokat szállítunk el:
bútordarabok, műanyag eszközök, fahulladék, ruhanemű, textíliák, üveghulladék, zsákba rakott biológiailag lebomló hulladékok, egyéb nem veszélyes anyagok. Nem szállítunk el:
o olyan hulladékokat, amelyeket más gyűjtőpontokon díjmentesen átveszünk, illetve a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség által kiadott engedélyünk nem tesz lehetővé. Ezek:
kiselejtezett elektromos és elektronikus berendezések (ezeket az elektronikai gyűjtésen vesszük át, pl: hűtőgépek, mosógépek, televíziók, rádiók, porszívók, konyhai elektromos berendezések, egyéb elektromos berendezések, számítástechnikai eszközök), fénycsövek és egyéb higanytartalmú hulladékok, nagyméretű fémhulladékok, akkumulátorok, olajhulladékok és folyékony üzemanyagok hulladékai, autógumik, gépalkatrészek, állati eredetű hulladékok.
o építési-bontási törmeléket, annak elszállítására a konténeres szállítás lehetősége adott.
o fák, cserjék, szőlők metszéséből, gallyazásából származó nagyméretű hulladékokat.
Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a feleslegessé vált eszközeiket ezek figyelembevételével legyenek szívesek a lakóingatlanuk elé kihelyezni!

Az elkülönített (szelektív) hulladékgyűjtéshez rendszeresített sárga kukák átadása: 2015. május 23-án 800 órától 1300 óráig.

A szelektív gyűjtésre rendszeresített sárga zsákokat gurulós 120 literes edényre cseréljük. Az erre a célra rendszeresített sárga kukákat korlátozott számban a Kft. térítésmentesen biztosítja a lakosság részére. Azoknak a lakossági ügyfeleinknek tudjuk korlátozott számban biztosítani a gyűjtőedényeket, akik szerepelnek a hulladékszállítási nyilvántartásunkban, és rendszeresen fizetik is a hulladékszállítás díját.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy még van lehetőség az edényeket igénylők táborához csatlakozni! Az igénylések leadását továbbra is várjuk az ügyfélszolgálatunkon, valamint a fenti időpontban és helyszínen helyben is lehet szerződést kötni és akár át is lehet venni az edényt. Aki meg tudja oldani a gyűjtőedény hazaszállítását, annak hirdetjük, hogy az edény a készletünk erejéig a fenti időpontban átvehető az alábbi helyen: - Füzesgyarmat Mozi épület mellett (Mátyás u. – Béke u. sarok) Az átvételhez kérjük, hozzanak magukkal személyi igazolványt, és az utolsó havi hulladékos számlát! Ezek hiányában nem tudjuk átadni az edényt! Akik nem tudják megoldani a hazaszállítást, azokat a későbbiekben tájékoztatni fogjuk a kiszállítás időpontjáról és módjáról.

Köszönjük támogató együttműködésüket! Karcag Térségi Közszolgáltató Nonprofit Kft. 5300 Karcag, Villamos u. 109.

Teljes dokumentum letölthető IDE kattintva

Fzesgyarmat KEOP Projekttbla 4_1_1_ Projekttbla testverprogram top_5_3_1

 

Önkormányzat elérhetőségei: Telefon: 06-66/491-058, Fax: 06-66/491-361, E-mail: info@fuzesgyarmat.hu, Cím: 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.