Projekttbla 4_1_1_

Aktuális hírek

VIDÉKFEJLESZTÉSI KONFERENCIA

VIDÉKFEJLESZTÉSI KONFERENCIA

„ÚJ UTAK FÜZESGYARMAT GAZDASÁGFEJLESZTÉSÉBEN” - VIDÉKFEJLESZTÉSI KONFERENCIA

Szűkebb lakóhelyünkön a Körös-Sárréten is jelentős erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy térségünk gazdasági ereje növekedjen, s ez által a fiatalok számára pozitív jövőképet tudjunk felvázolni, s ösztönözzük őket arra, hogy itt telepedjenek le. E cél megvalósítása érdekében 2015. június 26-án egy konferenciát szervezünk, melyre meghívtuk a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara ügyvezető igazgató helyettesét - Balogh Ilonát, továbbá bemutatkozási lehetőséget kívánunk adni a térségünkben működő, jelentős befektetéssel rendelkező német tulajdonú nagyvállalatok részére. Több neves előadó fogadta el felkérésünket, mint például Stefan Dreher a KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. igazgatója, Jancsecz Zsolt a Felina Hungária Kft ügyvezető igazgatója, Vermes Péter Billerbeck Budapest Kft. ügyvezetője, Gyebnár Péter a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat területi felelőse, Molnár Sándor a Leader Akciócsoport elnöke.


 


A rendezvényen két fő témakört érintünk:

  • Német-magyar gazdasági együttműködések Magyarországon és a Körös-Sárréten;
  • Innovatív vállalkozások Füzesgyarmaton;

A konferenciát követően a „Körös-Sárréti Pillanatok” című fotópályázat megnyitására kerül sor, majd a részt vevők díszvacsorán vehetnek részt.


A program meghívóját és a jelentkezési lapját a www.füzesgyarmat.hu és a www.sarretutura.hu honlapon találhatják az érdeklődők.


A rendezvény a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) támogatásával valósul meg.


További információ: fuzesgyarmat@tourinform.hu (Tőkésné Gali Mónika)

 

 

 

MEGHÍVÓ /Részletes tájékoztató programfüzet/

JELENKEZÉSI LAP


 

 

 
Fzesgyarmat KEOP Projekttbla 4_1_1_ Projekttbla testverprogram top_5_3_1

 

Önkormányzat elérhetőségei: Telefon: 06-66/491-058, Fax: 06-66/491-361, E-mail: info@fuzesgyarmat.hu, Cím: 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.