fgyvarosrehab_20140708

FGy-KEOPw

Helyi pályázatok

EGYETEMISTÁK, FŐISKOLÁSOK FIGYELMÉBE

A Füzezesgyarmati tehetséges rászoruló fiatalság továbbtanulásáért közalapítvány a félévkezdéshez segítséget szeretne nyújtani
A Füzezesgyarmati tehetséges rászoruló fiatalság továbbtanulásáért közalapítvány a félévkezdéshez segítséget szeretne nyújtani mindazoknak, akik sikeresen befejezték az előző szemesztert, vagy most nyertek felvételt egyetemi vagy főiskolai képzésre, és anyagilag támogatásra szorulnak.
A támogatás elnyeréséhez szükség van a Kérelem nyomtatvány kitöltésére, az új félévre történt beiratkozás igazolására és a család jövedelmének igazolására, illetve felsőbb éveseknél az utolsó félév tanulmányi eredményének kimutatására az átlag kiszámításával (akkor is, ha az index még nincs lezárva). Kérelem nyomtatvány átvehető az általános iskolában.
Segíteni csak teljes dokumentáció leadása esetén tudunk.
A dokumentációt Gorgyánné Nagy Annamáriának kell leadni 2014. március 07-én 13 óráig.
Minden egyetemistának és főiskolásnak jó tanulást, sikeres félévet kívánunk!
Füzesgyarmat, 2014. február 04.
a Kuratórium

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS
A Füzezesgyarmati tehetséges rászoruló fiatalság továbbtanulásáért közalapítvány kuratóriuma és a támogatott egyetemisták, főiskolások köszönetet mondanak mindazoknak, akik adójuk 1%-ával vagy más anyagi támogatással hozzájárultak az alapítvány sikeres működéséhez.
További segítségüket előre is tisztelettel köszönjük!

Az 1%-ot fogadó adószámunk: 18377446-1-04


Önkormányzat elérhetőségei: Telefon: 06-66/491-058, Fax: 06-66/491-361, E-mail: info@fuzesgyarmat.hu, Cím: 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.