Projekttbla 4_1_1_

Programok

I. Füzes Grill Kupa - Füzesgyarmat 2011. szeptember 3.

I. Füzes Grill Kupa - Füzesgyarmat 2011. szeptember 3.

Füzesgyarmaton 2011. szeptember 3-án, első alkalommal kerül megrendezésre, a Füzes Grill Kupa, melynek fővédnöke a város Önkormányzata, védnöke a Magyar Grillszövetség.

Ha tudsz grillezni, azért! Ha nem tudsz grillezni, akkor azért!

 

A szervezők célja, a sok hagyományőrző fesztivállal ellentétben, megmutatni az újdonságokat, új ízeket, az amatőr grillezők és hétvégi sütögetők kreativitását és azt, hogy a" grill partin" vendég lehet egyszerre az egész város és a rendezvényre látogató turisták is.

 

Önök is ilyen szép grillezett csirkét fognak készíteni

Önök is ilyen szép grillezett csirkét fognak készíteni

 

A helyi vállalkozók segítségével minden csapat részére biztosítják az egységes sütögetni valót és a sörsátrat. A 4 fős csapatoknak, grill készüléket vagy tárcsát és a húsokhoz, zöldségekhez felhasználni kívánt fűszereket kell magukkal hozni. Nem szabad otthon felejteni a vidámságot és a bohókás öltözetet, amelyet a zsűri pontozni is fog.

 

A kenő ecsettel szép mázat is lehet majd adni a húsnak!

A kenő ecsettel szép mázat is lehet majd adni a húsnak!

 

Természetesen a pontok java része az elkészült ételeket minősíti majd. A fődíj, a KUPA mellett az első helyezett részvételi jogot nyer a 2012-es Magyar Nemzeti Grill versenyre. A Kastélypark Fürdő előtti téren, amíg a színpad körül elhelyezett sátrak alatt zajlik a sütögetés, és a különböző kóstolók, bemutatók, addig a színpadon táncosok és zenészek váltják egymást. A jó hangulatról nem csak a zenészek, de az egri pincészetek jó borai is gondoskodni fognak. A sörkedvelők, a finom húsok mellé a Békésszentandrási sörfőzde különlegességeit is kóstolhatják majd.

 

Egyszerű grill rács kialakítás

Egyszerű grill rács kialakítás

 

A szervezők azt tanácsolják, legyenek Önök is a versenyzők között, vagy legyenek vendégei e vidám eseménynek, de mindenképpen legyenek ott a nyárbúcsúztató eseményen!

 

További információk: http://fuzesgrillkupa.hupont.hu

 

Jelentkezés és információ: Gergely Mária

Telefonszám: 06/20-461-4661

 

A rendezvény plakátja itt megtekinthető!Fzesgyarmat KEOP Projekttbla 4_1_1_ Projekttbla testverprogram top_5_3_1

 

Önkormányzat elérhetőségei: Telefon: 06-66/491-058, Fax: 06-66/491-361, E-mail: info@fuzesgyarmat.hu, Cím: 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.