fgyvarosrehab_20140708

FGy-KEOPw

Cégkatalógus

Cég neve: Golden Pallet Kft.

Cég alapításának ideje: 1994-04-01
Cégtuladjonos: Pikó Csaba ügyvezető, raklapspecialista
Székhely: Füzesgyarmat, 5525 Vásártér u. 3.

Tevékenység

Szakmacsoport / Ágazat: Gyártás / Termelés
Tevékenység: Elkészült raklapok szállítása
Termék: Tároló fatermékek (rakodólapok) előállítása

Elérhetőségek

E-mail cím: info@goldenpallet.hu
Telefonszám: 06/66-491-571

Magunkról

Weboldalunk: www.raklapspecialista.hu


Golden Pallet Kft. székhelye és telephelye Kelet-Magyarországon, Békés megyében, Füzesgyarmat városában helyezkedik el. Társaságunkat belföldi magánszemélyek alakították 1994. év áprilisában. A szüntelenül változó, fejlődő világgal való lépéstartás végett, célul tűztük ki a folyamatos fejlődést, a gépek és az infrastruktúra folyamatos fejlesztését. Ennek köszönhetően elértük, hogy mára minden adott, amire egy jól felszerelt raklapgyárnak szüksége lehet.

 

Üzemünk magyarországi beszerzésű, főleg nemes nyár fűrészipari alapanyagból állít elő raklapelemet. Évente kb. 15.000 m3 fűrészrönköt dolgozunk fel. Az évek során sikerült egy széleskörű beszállítói hálózatot kialakítani, mely garantálja a folyamatos alapanyag ellátottságot és az üzem stabil működését. A fafeldolgozás automata, főleg kemény fémlapkás hasító- és körfűrészekkel működő gépsorokkal történik. Az alkalmazott technológia garantálja a nagy méretpontosságot és kifogástalan vágási felületet. A saját gyártású és a beszállítók által beszállított, összesen mintegy 10.000 - 11.000 m3 raklapelemekből, a megrendelőink igényeihez rugalmasan igazodva, automata gépsoron, minősített kötőelemek felhasználásával készülnek rakodólapjaink. Évente 220.000 - 250.000 db különféle kialakítású rakodólapot gyártunk.

 

 

Társaságunk rendelkezik 2 db nagyteljesítményű, számítógép vezérlésű szárítókamrával, melyek együttesen, havi 18.000 - 20.000 db rakodólap műszárítását és igény esetén, a FAO ISPM 15 szabvány szerinti hőkezelés elvégzését teszik lehetővé.

 

Az általunk gyártott rakodólapokat, a megrendelések szem előtt tartása mellett, napi ütemezés szerint szállítjuk ki. Meglévő raktáraink (zárt és nyitott) lehetővé teszik akár 10.000 - 15.000 db rakodólap egyidejű tárolását is, biztosítva ezzel a vevői igények zökkenőmentes kielégítését. Működésünk során mindig is igyekeztünk, a magasabb minőségi követelményeket támasztó felhasználókkal kapcsolatba kerülni és velük hosszú távú, mindkét fél számára megelégedéssel bíró üzleti kapcsolatot kialakítani.

 

A vállalatunk filozófiája, hogy a partnereink kedvező áron, felkészült szakembergárda segítségével, a legmagasabb színvonalú terméket vásárolhassák meg annak érdekében, hogy számukra a mindennapos biztonságos anyagmozgatás, munkavégzés észrevétlen alapfeltétellé váljon.

 

Társaságunk elkötelezte magát a magas szintű munkavégzésre, a megrendelői igények maradéktalan és egyenletes minőségű teljesítésére, mert csak ilyen működéstől várható el a megrendelők megelégedettsége, amely alapja a hosszú távú, stabil jövőnek a rakodólap gyártásának, és forgalmazásának piacán.

 

Alapelvünk az előállított termékek minőségének magas színvonalú biztosítása, úgy hogy azok minden tekintetben feleljenek meg a megrendelő igényeinek. Minőségben és határidőben vívják ki vevőink elismerését és bizalmát.

 

A folyamatosan változó, fejlődő világgal való lépéstartás céljából a vezetőség kifejezi elkötelezettségét a szüntelen fejlődés, a gépek és az infrastruktúra folyamatos fejlesztése, a szakmai továbbképzés iránt, amely megteremti valamennyi munkavállalónk számára az alkalmasságot a minőség iránti elkötelezettségre. Ezt bizonyítja az ISO 9001 tanúsított minőségirányítási rendszer is, mely folyamatosan garantálja termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségét.

 

 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink maguknak érezzék a minőségfejlesztés fontosságát, megszerezzék a szükséges minőségirányítási ismereteket. A szakterületek vezetői ösztönzik beosztottaikat a folyamatos szakmai továbbképzésre.

 

Dolgozóink számára legfontosabb követelmény a megrendelők és a leendő megbízók igényeinek pontos ismerete alapján egyenletes, minőségi szolgáltatások nyújtása, a minőségirányítási rendszer működtetése és folyamatos jobbító célú fejlesztése.

 

Mindezen tevékenységeket nem öncélúan, hanem azért tesszük, hogy a partnereink megelégedettségét elnyerve növelhessük piaci részesedésünket, biztosíthassuk dolgozóink egzisztenciáját, a megélhetéshez szükséges jövedelem elérését.

 

A cégünkről készült video összeállítás megtekintéséhez kattintson erre a linkre!

Önkormányzat elérhetőségei: Telefon: 06-66/491-058, Fax: 06-66/491-361, E-mail: info@fuzesgyarmat.hu, Cím: 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.