HVB_hat.png

Cégkatalógus

Cég neve: Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda

Cég alapításának ideje: 0000-00-00
Cégtuladjonos:
Székhely: Füzesgyarmat, 5525 Kossuth u. 92.

Tevékenység

Szakmacsoport / Ágazat: Vendéglátás / Idegenforgalom
Tevékenység: Szálloda üzemeltetése

Elérhetőségek

E-mail cím: hotel@hotelgara.hu
Telefonszám: 06/66-590-230

Magunkról

A négyszintes Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda a magyarországi idegenforgalmi palettán sokszínűségével és funkcionalitásával tűnik ki. A szálloda a szellemi, fizikai felfrissülést keresők részére kitűnő szolgáltatásokat nyújt és fakultatív programok széles választékát kínálja.


A családias hangulatot sugalló épület 14 darab lakosztállyal, 8 darab 3-4 ágyas szobával, illetve 53 darab kétágyas szobával várja az ideérkező vendégeket.

Az ízek felejthetetlen kavalkádját nyújtja a szálloda szerves részeként működő légkondicionált Gara étterem, melynek hangulata, tájjellegű ételei, méltán elismertek és népszerűek a vendégek körében.

A szálloda vendégei a patkó alakú belső udvaron kialakított úszó-, gyermek-, és gyógyvizes medencében, a nyolc személyes pezsgőfürdőkádban, szaunában, szoláriumban, kondicionálóteremben, biliárd-rex teremnél, asztalitenisznél valamint a műanyag borítású teniszpályánál is hódolhatnak vendégeink a kikapcsolódásnak, az aktív pihenésnek és a gyógyulásnak.

 

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda nemcsak a pihenni szándékozóknak áll rendelkezésére, hanem megfelelő infrastrukturális lehetőségeivel vállalati konferenciák, rendezvények és tréningek lebonyolítására is alkalmas. A szálloda két konferencia teremmel, és két szekcióteremmel rendelkezik, amelyek légkondicionáltak, és standard technikai berendezésekkel felszereltek: projektor, kivetítő, flip chart, hangosítás, televízió, videó- és dvd lejátszó. Ezeken kívül a tájjellegű ételek, és minőségi hazai borokat kínáló klimatizált étterem, drink bár, őrzött parkoló teszi Kelet-Magyarország egyik legjelentősebb rendezvény helyszínévé.

 

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda a hagyományos családi üdültetés és konferenciaturizmus mellett a gyógyászati igények kielégítésére is alkalmas. (Mozgásterápiák, Pakolások, Masszázsok, Elektromos kezelések, Fürdők).

 

Orvosi rehabilitáció keretében társadalombiztosítással a következő szolgáltatások vehetők igénybe: gyógyvizes gyógymedence, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, 18 éves kor alatt csoportos gyógyúszás.


A Thermal Hotel Gara*** Gyógy-és Wellness Szálloda kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít mind családok, mind pedig baráti társaságok részére is.

 

Thermal Hotel Gara*** Gyógy-és Wellness Szálloda

5525 Füzesgyarmat Kossuth u. 92.

E-mail: hotel@hotelgara.hu

Weboldal: www.hotelgara.hu

Telefon: 06/66-590-230

 

Fotók a szállodáról:

 

A Hotel Gara épületének főbejárata

 

Az 53 db kétágyas szoba küzül az egyik. Ezenkivül 14 darab lakosztály, 8 darab 3-4 ágyas szoba áll Kedves Vendégeink rendelkezésée

 

Az étterem


A konferenciaterem


Gyógyászati Központ - gyógymedence


A kültéri medence

  TOP-2.1.3-16 TOP-1.2.1-15 TOP-4.3.1-15 TOP-5.2.1-15 TOP-3.2.1-16 TOP-2.1.2-16 vp6_7_2_1_7 efop_2_4_3_18_2018 Fzesgyarmat KEOP  EFOP-3.9.2 Projekttbla 4_1_1_ Projekttbla testverprogram top_5_3_1

 

Önkormányzat elérhetőségei: Telefon: 06-66/491-058, Fax: 06-66/491-361, E-mail: info@fuzesgyarmat.hu, Cím: 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.