Projekttbla 4_1_1_

Programok

MEGHÍVÓ - Körös-Sárréti Ízek Napja

MEGHÍVÓ - Körös-Sárréti Ízek Napja
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Körös-Sárréti Ízek Napja
című rendezvényünkre.


Sárréti ízek a füzesgyarmati Kiskastély Fogadóban

A Fogadó tulajdonosa, Tőkés Miklós 1998 óta vállalkozó Füzesgyarmaton. Aktív gazdasági szereplő a településen, s a Leader Akciócsoport tagja. Mai formájában a Fogadó - Körös-Sárréti motívumokkal díszített szállásférőhely - 2007-től üzemel. Az étterem 50 férőhelyes, az emeleten 6 szoba, összesen 20 férőhely található. A Fogadó és az étterem is folyamatosan üzemel, bár szezonon kívül csökkentett kapacitással.
Az üzemeltető a helyi motívumok bemutatásán túl (tornácos terasz) a hagyományápolást szem előtt tartva kiállításokkal, kézműves bemutatókkal egészíti ki az üzlet működését. Olyan programcsomagokat állít össze, mely több szolgáltatás, helyi érték megismerését segíti a településre érkező és itt élő vendégek számára. Az idén elkészült a Körös-Sárréti ételek receptgyűjteménye, mely a tulajdonosokhoz és a Fogadóhoz kötődő barátok és szakácsok ételeit örökíti meg. A receptgyűjtemény bemutatója május 31-én történik meg, ahol néhányat a finomságok közül meg is kóstolhatnak a részt vevők.

 

Fülemen Gyula

 


Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap: A vidéki területekbe beruházó Európa
Fzesgyarmat KEOP Projekttbla 4_1_1_ Projekttbla testverprogram top_5_3_1

 

Önkormányzat elérhetőségei: Telefon: 06-66/491-058, Fax: 06-66/491-361, E-mail: info@fuzesgyarmat.hu, Cím: 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.