fgyvarosrehab_20140708

FGy-KEOPw

Programok

VI. FÜZESGYARMATI GAZDA-ÉS VÁLLALKOZÓNAPOK

footer_3
tourinform-logo


 

Vidékfejlesztési Konferencia Füzesgyarmaton

 

2017 február 3-án városunkban immáron VI. alkalommal ismét megrendezzük a „Füzesgyarmati Gazda- és Vállalkozónapok, Vidékfejlesztési Konferenciát”. A program célja, hogy pozitív jövőképet tudjunk felvázolni a térség gazdasági helyzetéről, s az, hogy a már működő vállalkozások fejlődését elősegítve, közös munkával minél több forrás megszerzéséhez és felhasználásához járuljunk hozzá. A rendezvény 14 órától üzemlátogatással kezdődik. A jelentkezők megtekinthetik a La Rete Hungária Kft-t és a Galambos Hintókészítő Műhelyt. A Hotel Garában 16 órától kezdődik a Konferencia, ahol neves előadók és vendégek az alábbi témakörökben tájékoztatják a résztvevőket:

-           Az adójogszabályok módosítása és azok hatása a gazdaság eredményességére;

-           Energiahatékonyság;

 -          Az aktuális pályázati rendszer és forrásszerzési lehetőségek;

 -          Foglalkoztatáspolitikai aktualitások;

-           Helyi erőforrások, településfejlesztési tervek.

 

A helyszínen a helyi vállalkozók is bemutatkoznak, illetve termékbemutatót tartanak. A konferencia az „Év Vállalkozása 2016” díj ünnepélyes átadásával fejeződik be. A rendezvény kiváló alkalmat nyújt üzleti megbeszélések lebonyolítására is, illetve arra, hogy a jelen lévő üzletemberek jobban megismerhessék egymás gazdasági-szakmai programját.

További részletek és regisztráció a rendezvényre a lent lévő meghívóban.
Önkormányzat elérhetőségei: Telefon: 06-66/491-058, Fax: 06-66/491-361, E-mail: info@fuzesgyarmat.hu, Cím: 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.